Symbol not found when building App including MapKit

When using the new Xcode 11 beta. I’m getting the following crash while running my app that uses MapKit. Xcode 10 works fine. Also creating a new project and adding a Map with Mapkit works fine.

A simple web search doesn’t yield anything.

Any clues where to look to solve this problem?

Xcode 11 beta 1:

dyld: Symbol not found: _NavigationConfig_MapLocalizeLabels
  Referenced from: /Applications/Xcode-beta.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/Library/Developer/CoreSimulator/Profiles/Runtimes/iOS.simruntime/Contents/Resources/RuntimeRoot/System/Library/Frameworks/MapKit.framework/MapKit
  Expected in: /Users/Teameh/Library/Developer/Xcode/DerivedData/MyApp-dejdjcwzzweszweqllhjxqbarbsp/Build/Products/Debug-iphonesimulator/Navigation.framework/Navigation
 in /Applications/Xcode-beta.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/Library/Developer/CoreSimulator/Profiles/Runtimes/iOS.simruntime/Contents/Resources/RuntimeRoot/System/Library/Frameworks/MapKit.framework/MapKit

Xcode 11 beta 3:

dyld: Symbol not found: _NavigationConfig_MapLocalizeLabels
  Referenced from: /System/Library/Frameworks/MapKit.framework/MapKit
  Expected in: /Users/Teameh/Library/Developer/Xcode/DerivedData/MyApp-dejdjcwzzweszweqllhjxqbarbsp/Build/Products/Debug-iphonesimulator/Navigation.framework/Navigation
 in /System/Library/Frameworks/MapKit.framework/MapKit

I’ve split my code up in multiple frameworks, one is called Navigation.framework, could that be the issue? This was not a problem with Xcode 10.

Source: Swift