Questions tagged xcodebuild

Explore the latest questions and answers asked by our top developers.

App failed to launch "No such process" / certificat untrust issue

I try to automate the creation of .ipa for development step. I have an enterprise licence, and I use a distribution cert. Here my code so far, I try to do the whole signing process manually : #!/bin/bash PROFILE_PATH="XX/XXX/XXX.mobileprovision" PROFILE_NAME="XXXXXXX" KEYCHAIN="/Users/XXXX/Library/Keychains/login.keychain-db" PASSWORD="XXXX" CERT_PASS="XXXX" CERT_PATH="./XXX/XXX" ARCHIVE_PATH="./XXX/myApp.xcarchive" IPA_PATH="./XXX/myApp.ipa" EXPORT_PATH="./XXX/exportHouse.plist" sleep 5 open "${PROFILE_PATH}" sleep 5 security list-keychains […]

By LexaGC
Published
Categorised as command-line-interface, ios, ipa, xcodebuild Tagged , , ,

App failed to launch "No such process" / certificate untrusted issue

I’m trying to automate the creation of an .ipa file for development step. I have an enterprise licence, and I use a distribution cert. (It’s a Distribution certificate for an Enterprise distribution. So I don’t publish on app store) Here my code so far, I try to do the whole signing process manually: #!/bin/bash PROFILE_PATH="XX/XXX/XXX.mobileprovision" […]

XCode Build System: Messing up preprocessors definitions and included header files?

First question here. I have some troubles with the XCode Build System, specifically with preprocessor definitions. I’m trying to define a macro that is used as part of a header file to conditionnaly select which code to compile. The usual way to go would be to use #define CONFIG and then include the header on […]

By OpSocket
Published
Categorised as c++, ios, macos, xcode, xcodebuild Tagged , , , ,

Xcode12 – building for iOS Simulator, but linking in object file built for macOS, file ‘dir/SomeFile.a’ for architecture x86_64

Getting linker error in Xcode 12 when I am trying to build my large iOS app (hybrid, swift+objc). The application is building fine for real device, but It gives linker error when I am trying to run in Simulator directly with Debug configuration. I have tried all possible solutions in other post here, but unfortunately […]

Still Have Questions?


Our dedicated development team is here for you!

We can help you find answers to your question for as low as 5$.

Contact Us
faq